Amazon Quiz Answers Today 20/03/2020 – Answer & Win

AMAZON QUIZ ANSWERS
TODAY – 20/03/2020

ANSWER & WIN

 Amazon Quiz Answers – 20/03/2020  – Hello Friends, Check today’s (20 March, 2020) Amazon quiz questions & answers. The Amazon quiz time starts everyday at 8:00 AM and ends at 12:00 PM. Play this quiz with correct answers and stand a chance to win exciting prizes everyday. You can play Amazon Fun Zone Quiz using Amazon App.

Contents

How To Play Amazon Quiz Contest Daily?

Step 1 : Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.
Step 2 : Open the Amazon App & Sign in.
Step 3 : Type FunZone in the search box.
Step 4 : Tap on Funzone from the list.
Step 5 : Select the Amazon Quiz banner.
Step 6 : Tap on the Start button.

———————*****———————
AMAZON QUIZ TODAY
———————*****———————

Play Now

Amazon Quiz Rules

1. This Contest will commence on daily from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning Prize(s).
7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Contest Winner

After Amazon confirm the winner(s), Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on official Amazon website.

Check Now

Amazon Alexa Quiz Questions & Answers – 20/03/2020 – Win Alexa Eco Show

Here we are posting the five questions for today’s (20/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (20/03/2020) prize Alexa Eco Show. All the very best for all of you participants.

Question 1. Muhyiddin Yassin Is The New Prime Minister Of Which Country?

Answer 1. Malaysia

Question 2. Powered By A Brilliant Showing From Sania Mirza, India Made The World Group Playoffs Of Which Tournament For The First Time?

Answer 2. Federation Cup

Question 3. Which Country Became The First In The World To Make Public Transport Free?

Answer 3. Luxembourg

Question 4. For Its 2020 Mission To Which Planet, Did NASA Name The Rover ‘Perseverance’?

Answer 4. Mars

Question 5. Hardik Pandya Recently Hit 158 Off 55 Balls In A T20 Tournament Named After Whom?

Answer 5. DY Patil

Must Check : Top 10 Best Google Pixel in India

Amazon Extra Savings Quiz Questions & Answers – 20/03/2020 – Win Rs.20000

Here we are posting the five questions for today’s (20/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (20/03/2020) prize. All the very best for all of you participants.

Question 1. In Contexts To Businesses And Tax, What Is The Full Form Of GST?

Answer 1. Goods And Service Tax

Question 2. Amazon Business Is A Program Within Amazon.In That Provides Several Benefits To Businesses Shopping From The Site. Which Of These Is A Benefit It Offers?

Answer 2. All Of These

Question 3. Amazon Business Started In India In 2017, And Is Present In Only 1 Other Country In Asia Apart From India. Which Country Is It?

Answer 3. Japan

Question 4. You Can Purchase In Bulk And Avail Quantity Discounts In Your Business Account. True/False?

Answer 4. True

Question 5. What Is The Fee For Converting Your Existing Amazon.In Account To An Amazon Business Account?

Answer 5. It’s Free Of Cost

Must Check : Top 10 Best Apple Laptop in India

Amazon MiVi Quiz Questions & Answers – 19/03/2020 – Win Mivi Duopods M40

Here we are posting the five questions for today’s (19/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (19/03/2020) prize Mivi Duopods M40. All the very best for all of you participants.

Question 1. The DuoPods M40 Are The Latest Edition Of Wireless Headsets, Launched Recently By Mivi.

Answer 1. TRUE

Question 2. Which Famous Youtuber Is The Brand Ambassador For Mivi DuoPods M40?

Answer 2. Bhuvan Bam

Question 3. Does The Mivi Duopods M40 Support Bluetooth 5.0?

Answer 3. Yes

Question 4. Which Of The Following Is NOT A Feature Of The Mivi Duopods M40?

Answer 4. Can Bake Pizzas

Question 5. Mivi Duopods M40 Comes In Which Of These Colors?

Answer 5. Black

Must Check : Top 10 Best Bluetooth Earbuds in India

Amazon Quiz Questions & Answers – 19/03/2020 – Win Rs.10000

Here we are posting the five questions for today’s (19/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (19/03/2020) prize. All the very best for all of you participants.

Question 1. Who Has Proposed A New Climate Law That Would Set A Target Of Net-Zero Greenhouse Gas Emissions By 2050?

Answer 1. European Union

Question 2. Bundelkhand Expressway Is Being Built In Which Indian State?

Answer 2. Uttar Pradesh

Question 3. Who Is The Only Second Indian Woman Cricketer After Mithali Raj To Top The Women’s T20 International Rankings?

Answer 3. Shafali Verma

Question 4. Which Social Media App Announced A New Sharing Format Called ‘Fleets’ – Which Disappears After 24 Hours?

Answer 4. Twitter

Question 5. Which Institution Is Responsible For Conferring The Highest Honour In The Fine Arts?

Answer 5. Lalit Kala Akademi

Must Check : Top 10 Best OPPO Mobile in India

Amazon Oppo Quiz Questions & Answers – 18/03/2020 – Win Oppo Reno2 Z

Here we are posting the five questions for today’s (18/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (18/03/2020) prize Oppo Reno2 Z. All the very best for all of you participants.

Question 1. Which Of These Amazon Prime Series Features Srikanth Tiwari, An Intelligence Officer For T.A.S.C As The Central Character?

Answer 1. The Family Man

Question 2. Bolt Mobility Is An Electric Scooter Rental Company Co-Founded By Which Famous Sportsperson?

Answer 2. Usain Bolt

Question 3. What Was The First International Agreement To Affirm The Principle Of Gender Equality?

Answer 3. UN Charter

Question 4. Sneha Mohandoss, Malvika Iyer, Arifa, Kalpana Ramesh, Vijaya Pawar, Kalavati And Veena Devi – All Took Over What On 8th March, 2020?

Answer 4. Prime Minister’s Twitter Handle

Question 5. Which Singer In The News For Her Performance At A Sporting Event, Is Known For Singles Such As ‘Roar’ And ‘Firework’?

Answer 5. Katy Perry

Must Check : Top 10 Best OPPO Mobile in India

Amazon Veet Quiz Questions & Answers – 18/03/2020 – Win Rs.10000

Here we are posting the five questions for today’s (18/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (18/03/2020) prize Veet. All the very best for all of you participants.

Question 1. Is Veet Dermatologically Tested?

Answer 1. Yes

Question 2. According To The Video, Veet Is Your ‘_____ Salon’. Fill In The Blanks.

Answer 2. 5 Minutes

Question 3. Which Statements Are TRUE About Veet Creams, As Per The Previous Video?

Answer 3. All Of The Above

Question 4. Veet Cream Comes With A Spatula For Easy Application. True Or False?

Answer 4. True

Question 5. Who Is The Brand Ambassador For Veet Creams? Hint: She’s Featured In The Video As Well

Answer 5. Shraddha Kapoor

Preview Product Rating Price
Veet Hair Removal Cream, Normal Skin - 100g (Pack Of 3) Veet Hair Removal Cream, Normal Skin - 100g (Pack Of 3) No ratings yet ₹ 594 ₹ 399

Must Check : Top 10 Best Night Fairness Cream in India

Amazon Samsung Quiz Questions & Answers – 17/03/2020 – Win GoPro Hero 8

Here we are posting the five questions for today’s (17/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (17/03/2020) prize GoPro Hero 8. All the very best for all of you participants.

Question 1. Which of These Is A Platform From Google’s Jigsaw Technology Incubator Used To Spot Fake And Doctored Images?

Answer 1. Assembler

Question 2. Which of These Company’s Newest Venture Is Princess-Inspired Bridal Wear?

Answer 2. Disney

Question 3. Which of These Teams Recently Beat Karnataka In The Semis To Reach Their First Ranji Trophy Final Since The 2006/07 Season?

Answer 3. Bengal

Question 4. Which Is The First Commercial Space Tourism Company To Go Public?

Answer 4. Virgin Galactic

Question 5. The Mortal Remains of Guruvayur Padmanabhan Was Recently Consigned To Flames In Ernakulam District on March 1st. What Animal Is It?

Answer 5. Elephant

Preview Product Rating Price
GoPro Hero 8 Black CHDHX-801 12 MP Action Camera GoPro Hero 8 Black CHDHX-801 12 MP Action Camera No ratings yet ₹ 36,500 ₹ 33,639

Must Check : Top 10 Best Gopro Camera in India

Amazon Samsung Quiz Questions & Answers – 16/03/2020 – Win Samsung Galaxy M31

Here we are posting the five questions for today’s (16/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (16/03/2020) prize Samsung Galaxy M31. All the very best for all of you participants.

Question 1. The New Samsung Galaxy M31 Comes In Two Storage Variants – 6+128 GB And ______. Choose The Second Variant From The Below Options.

Answer 1. 6+64GB Storage

Question 2. Which of These Is A Feature of The Samsung Galaxy M31?

Answer 2. All of The Above

Question 3. The New Samsung Galaxy M31 Packs A 6000mAh Battery That Supports ______.

Answer 3. 15W Fast Charging

Question 4. Which of These Hashtags Is Associated With The Samsung Galaxy M31?

Answer 4. Mega Monster

Question 5. Samsung Will Soon Launch Another M-Series Product. Guess The Name of It.

Answer 5. Samsung Galaxy M21

Preview Product Rating Price
Samsung Galaxy M31 (Ocean Blue, 6GB RAM, 64GB Storage) Samsung Galaxy M31 (Ocean Blue, 6GB RAM, 64GB Storage) No ratings yet ₹ 16,499 ₹ 14,999

Must Check : Top 10 Best Samsung Mobile in India

Amazon Quiz Questions & Answers – 16/03/2020 – Win Rs. 50,000 (10 Prizes)

Here we are posting the five questions for today’s (16/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (16/03/2020) prize. All the very best for all of you participants.

Question 1. Realme And Xiaomi’s Smartphones Will Now Use GPS Technology NavIC Offered By Which Organisation?

Answer 1. ISRO

Question 2. Which of The Following Is Currently The Largest Cricket Stadium In The World And Recently Hosted US President Donald Trump?

Answer 2. Sardar Patel Stadium

Question 3. Which Pioneering Businessman Born On March 3rd, Floated The Central India Spinning, Weaving, And Manufacturing Company In Nagpur?

Answer 3. Jamsetji Tata

Question 4. Which Director of Several Bollywood Blockbusters Is Also The Director of The Amazon Prime Series ‘The Forgotten Army’?

Answer 4. Kabir Khan

Question 5. Who Among These Extended His Unbeaten Start To The Season By Claiming Victory At The Dubai Open Recently?

Answer 5. Novak Djokovic

Amazon Redmi Quiz Questions & Answers – 16/03/2020 – Win Redmi 8A Dual (16 Win)

Here we are posting the five questions for today’s (16/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (16/03/2020) prize Redmi 8A. All the very best for all of you participants.

Question 1. What Is The Battery Capacity of Redmi 8A Dual?

Answer 1. 5000mAh

Question 2. What Colors Do The Redmi 8A Dual Come In?

Answer 2. All of The Above

Question 3. Does Redmi 8A Dual Support Dual Volte?

Answer 3. Yes

Question 4. Which Qualcomm Snapdragon Processor Used In Redmi 8A Dual?

Answer 4. Qualcomm Snapdragon 439

Question 5. What Is The Maximum Memory Variant Available In Redmi 8A Dual?

Answer 5. 32GB

Preview Product Rating Price
Redmi 8A Dual (Sea Blue, 3GB RAM, 32GB Storage) - Dual Cameras & 5,000 mAH Battery Redmi 8A Dual (Sea Blue, 3GB RAM, 32GB Storage) - Dual Cameras & 5,000 mAH Battery No ratings yet ₹ 7,999 ₹ 6,999

Must Check : Top 10 Best Redmi Phones in India

Amazon OnePlus Quiz Questions & Answers – 15/03/2020 – Win OnePlus 7T Pro

Here we are posting the five questions for today’s (15/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (15/03/2020) prize OnePlus 7T Pro. All the very best for all of you participants.

Question 1. Suella Braverman, An Indian-Origin Minister Was Recently Sworn In As The Attorney General of Which Country?

Answer 1. UK

Question 2. Which Is The First Arab Country To Build A Nuclear Power Plant?

Answer 2. UAE

Question 3. According To The Hurun Global Rich List 2020, Which Indian Is The Second Youngest Self Made Billionaire In The World?

Answer 3. Ritesh Agarwal

Question 4. Which Tech CEO Has Released A New EDM Single Called ‘Don’t Doubt Ur Vibe’?

Answer 4. Elon Musk

Question 5. Which of These Characters Would NOT Feature In The Upcoming Rohit Shetty Movie Sooryavanshi?

Answer 5. Chulbul Pandey

Amazon Wheel of Fortune Quiz Questions & Answers – 15/03/2020 – Win Sony 4K LED TV & Rs. 20000

Here we are posting the five questions for today’s (15/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (15/03/2020) prize Sony 4K LED TV. All the very best for all of you participants.

Question 1. How Many Days Are There In The Month of April?

Answer 1. 30

Must Check : Top 10 Best LED TVs in India

Amazon Saheli Quiz Questions & Answers – 14/03/2020 – Win Rs.10000 (10 Prizes)

Here we are posting the five questions for today’s (14/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (14/03/2020) prize Saheli. All the very best for all of you participants.

Question 1. When Is Women’s Day Celebrated Across The World?

Answer 1. 8th March

Question 2. The _______ Amazon Program Aims At Empowering Women Entrepreneurs And Support These Women To Sell Their Products On Amazon. (Fill In The Blank)

Answer 2. Amazon Saheli

Question 3. Amazon Has Partnered With Mann Deshi Foundation And COWE(Confederation Of Women Entrepreneurs) For The Amazon Saheli Program. What Is Their Main Objective?

Answer 3. To Boost Women Entrepreneurship In The Country

Question 4. Amazon Saheli Supports Women Entrepreneurs With Benefits Such As Training, Free Imaging And Cataloging Services, Subsidized Fees, Management Support And Enhanced Discoverability Through A Separate Storefront. (True Or False).

Answer 4. True

Question 5. Name The Online Platform Launched By The Ministry Of Women And Child Development To Support Women Entrepreneurs?

Answer 5. Mahila-E-Haat

Preview Product Rating Price
Jevi Prints Women's Unstitched Kurti Material (Pack of 2) Jevi Prints Women's Unstitched Kurti Material (Pack of 2) No ratings yet ₹ 759

Amazon Samsung Quiz Questions & Answers – 14/03/2020 – Win Samsung Galaxy S20

Here we are posting the five questions for today’s (14/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (14/03/2020) prize Samsung Galaxy S20. All the very best for all of you participants.

Question 1. Which of These Is A Zoom Features In The Galaxy S20’S Camera – Which Lets You Zoom At Far-Away Objects?

Answer 1. Space Zoom

Question 2. ______ Is A Feature on The Galaxy S20 Which Can Turn Any Frame of An 8K Video Shot on Galaxy S20 Into A 33MP Picture. What Is It Called?

Answer 2. 8K Video Snap

Question 3. Galaxy S20 Ultra Comes With A Battery Capacity of?

Answer 3. 5000 MAh

Question 4. Galaxy S20 Ultra Has A ______ MP Primary Rear Camera?

Answer 4. 108MP

Question 5. Samsung S20 Has Refresh Rate Of 120Hz. The Main Advantage Of High Refresh Rate In A Phone Is That It Results In A Smoother Picture.

Answer 5. True

Amazon Skagen Holi Quiz Questions & Answers – 14/03/2020 – Win Skagen Watch

Here we are posting the five questions for today’s (14/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (14/03/2020) prize Skagen Watch. All the very best for all of you participants.

Question 1. Which Country Is The Mentioned Below The Brand Name Skagen In The Video?

Answer 1. Denmark

Question 2. In The Video, Which Color Watches Were Shown?

Answer 2. Blue And Red

Question 3. Which Range of Skagen Watches Is Featured In The Video?

Answer 3. Aaren Kulor

Question 4. All Skagen Watch Faces In The Video Show The Same Time. What Time Do They Show?

Answer 4. 10:10

Question 5. Is A Brand Owned By Which of The Following Watch Companies?

Answer 5. Fossil

Preview Product Rating Price
Skagen Aaren Kulør Analog Red Dial Unisex's Watch-SKW6512 Skagen Aaren Kulør Analog Red Dial Unisex's Watch-SKW6512 No ratings yet ₹ 6,995

Must Check : Top 10 Best Fastrack Watch in India

Amazon Puma Rider Quiz Questions & Answers – 14/03/2020 – Win Rs.10000 (10 Win)

Here we are posting the five questions for today’s (14/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (14/03/2020) prize Puma Rider. All the very best for all of you participants.

Question 1. What Is The Name of The Puma Shoe Range Featured In The Video?

Answer 1. Puma Rider

Question 2. Which of The Following Is The Brand Ambassador of The Puma Rider Collection?
Hint – He/She Is Also Featured In The Video.

Answer 2. Sara Ali Khan

Question 3. Which of These Phrases Is Associated With The Puma Rider Range Of Shoes?
Hint – You See It In The Video As Well!

Answer 3. Back To The Streets

Question 4. Which of The Following Is NOT Part of Puma’s Range of Products?

Answer 4. Spaceship Fuel

Question 5. Which of The Following Is A Part For Puma Brand Logo?

Answer 5. Leaping Puma

Preview Product Rating Price
Puma Men's Rider Play on Shoes Sneaker Puma Men's Rider Play on Shoes Sneaker No ratings yet ₹ 5,999 from ₹ 5,399

Must Check : Top 10 Best Puma Shoes in India

Amazon Quiz Questions & Answers – 14/03/2020 – Win Lenovo Legion Gaming Laptop

Here we are posting the five questions for today’s (14/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (14/03/2020) prize Lenovo Legion Gaming Laptop. All the very best for all of you participants.

Question 1. The Recently Discovered Craspedotropis Gretathunbergae Is A Species Of What Animal?

Answer 1. Snail

Question 2. Which Child Actor Who Acted In Mr India Is Now A Successful Choreographer And The Director Of Movies Such As Baaghi 2 And Baaghi 3?

Answer 2. Ahmed Khan

Question 3. As Per The Recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, Which Country Has The Highest Number Of Billionaires?

Answer 3. China

Question 4. Which Five-Time Grand Slam Champion Recently Announced Her Retirement From Tennis At The Age Of 32?

Answer 4. Maria Sharapova

Question 5. ‘Jungle Cry’ Is About 12 Underprivileged Children From Odisha Who Went On To Win The U14 World Cup In Which Sport?

Answer 5. Rugby

Must Check : Top 10 Best Gaming Laptop in India

Amazon Quiz Questions & Answers – 13/03/2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

Here we are posting the five questions for today’s (13/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (13/03/2020) prize Casio 61 Key Keyboard. All the very best for all of you participants.

Question 1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?

Answer 1. Friends

Question 2. As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?

Answer 2. USA

Question 3. Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?

Answer 3. Thappad

Question 4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?

Answer 4. Norway

Question 5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?

Answer 5. Walt Disney

Preview Product Rating Price
Casio CT-X870IN 61-Key Portable Keyboard (Black) Casio CT-X870IN 61-Key Portable Keyboard (Black) 34 Reviews ₹ 12,995 ₹ 10,890

Must Check : Top 10 Best Casio Musical Keyboard in India

Amazon Quiz Questions & Answers – 11/03/2020 – Win LG W30 pro

Here we are posting the five questions for today’s (11/03/2020) Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you to win today’s (11/03/2020) prize LG W30 pro. All the very best for all of you participants.

Question 1. Taika Waititi Recently Made History As The First Person From Which Ethnicity To Win An Oscar, As He Won For Best Adapted Screenplay?

Answer 1. Maori

Question 2. The Very Popular Play Piya Behrupiya Directed By Atul Kumar Is An Adaptation Of Which Shakespeare Work?

Answer 2. Twelfth Night

Question 3. Mom And Dad Have Four Daughters, And Each Daughter Has One Brother. How Many People Are There In The Family?

Answer 3. Seven

Question 4. Who Recently Launched An Upgraded Geo-Imaging Web Portal Called Bhuvan Panchayat 3.0?

Answer 4. ISRO

Question 5. The Upcoming Film ‘The New Mutants’ Is Part Of Which Movie Franchise?

Answer 5. X Men

Preview Product Rating Price
LG W30 PRO (Midnight Blue, 4GB RAM, 64GB Storage, SD 632) LG W30 PRO (Midnight Blue, 4GB RAM, 64GB Storage, SD 632) No ratings yet ₹ 14,999 ₹ 12,440

Must Check : Top 10 Best LG Mobile Phones in India

———————*****———————
AMAZON QUIZ TODAY
———————*****———————

Play Now

TAGS – amazon quiz, amazon quiz today, amazon quiz answers, amazon daily quiz, amazon quiz answers today, how to win amazon quiz, how to play amazon quiz

Last update on 2020-03-20 at 11:19 / Affiliate links / Images from Amazon Product Advertising API

*****    JOIN OUR SOCIAL NETWORK    *****

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here